Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2019

  Героями заключного дня чемпіонату Європи з пауерліфтингу, який цими днями проходив у чеському місті Плзень, стали Олексій Бичков з Краматорська у ваговій категорії до 120 кг, та його вихованець Шевченко Андрій, у категорії понад 120 кг.

  У жодній вправі Олексій не поступився суперникам, виборовши титул чемпіона Європи та всі малі медалі найвищого ґатунку! 412,5 кг у присіданні, 320 у жимі, а неймовірна тяга- 397,5 кг дозволила скласти у сумі триборства 1130 кг- новий світовий рекорд!!! Вітаємо спортсмена та бригаду тренерів: А.Ю. Бичкову та В.Г. Саєнка.

  Шевченко Андрій у ваговій категорії понад 120 кг посів четверту сходинку чемпіонату Європи з сумою триборства 1067,5 кг. Але здобув дві малі срібні нагороди, у присіданні з результом 417,5 кг та у жимі- 322,5 кг. Підготували спортсмена О.М. Бичков, А.Ю. Бичкова.

  У командному заліку наша чоловіча збірна завоювала впевнену перемогу у континентальній першості, а в абсолютному заліку Володимир Рисєв та Білий Сергій посіли другу та третю сходинки відповідно.

  Вітаємо збірну України та бажаємо нових перемог!  

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.