Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2018

Третій день чемпіонату Європи з пауерліфтингу став для збірної команди України не менш результативним ніж два попередні. Сьогодні тріумфально закінчили свій виступ наші юніори! Тричі на честь представників України лунав національний гімн!
Ковальов Данило, чемпіон світу серед юніорів 2017 року з Краматорська, не зустрівши гідного опору зі сторони конкурентів, поповнив скарбничку збірної золотою медаллю Європейського чемпіонату та рекордом Європи серед юніорів у жимі- 290,5 кг, у ваговій категорії до 105кг! (тренери: О.М. Бичков, В.Г. Саєнко)
Титаренко Олександр з м. Бердянськ здобув золото континентальної першості серед атлетів, чия вага не перевищує 120кг. (тренер- Л.В. Котенджи)
Шевченко Андрій також став чемпіоном Європи у наступній ваговій категорії, понад 120кг, показавши чудовий результат- 1035 кг, та зібравши повний комплект малих золотих нагород у всіх вправах! (Тренери: О.М. Бичков, А.Ю. Бичкова)
У командному заліку чоловіча юніорська збірна посіла беззаперечну першу сходинку, адже у восьми вагових категоріях українці вибороли 6 золотих нагород та дві срібні! І не менш приємним стало те, що у підсумку абсолютної першості весь п‘єдестал був українським: 1 місце- Ковальов Данило, 2- Чорний Владислав, 3- Шевченко Андрій.
Пініонж Катерина виступаючи серед юніорок вагової категорії до 84 кг зайняла 5 місце. (тренер- С.В. Ніколюкін) А жіноча юніорська команда в свою чергу стала четвертою, поступившись другому та третьому місцю лише двома очками.
Вітаємо спортсменів та тренерів з вдалим виступом!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.