Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2019

  У третій день чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу, який зараз проходить в литовсьому Каунасі у боротьбу за медалі вступили юніори.

  Полтавчанка Бражник Дарія, вихованка сестер Оксани та Юлії Гордієнко, у напруженій та цікавій боротьбі стала срібною призеркою у ваговій категорії до 43 кг. Здобувши малу золоту нагороду у присіданні та срібло в жимі з результатами 90 та 52,5 кг відповідно, спортсменка у тязі виборола ще одне золото, підкоривши штангу вагою 107,5 кг, але 2,5 кг їй таки не вистачило, щоб здобути чемпіонський титул у сумі триборства.

  Неочікувано драматично завершився виступ Друзяки Вікторії з Миколаєва у ваговій категорії до 52 кг. Встановивши рекорд Європи серед юніорок у присіданні- 138,5 кг і завоювавши малу золоту медаль у цій вправі, спортсменка не впоралась з початковою вагою в жимі та вибула з боротьби. Тренери спортсменки: О.О. Горний, О.О. Горний.

  Бабюк Ростислав з Коломиї посів п‘яте місце у ваговій категорії до 59 кг з сумою триборства 442,5 кг, а 112,5 кг у жимі дозволили вихованцю подружжя Василя та Інни Оробець піднятись на третю сходинку п‘єдесталу у цій вправі.

  Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо у подальшому лише успіхів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.