Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи 2019

Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи, який вчора стартував у Люксембурзі розпочався з виступу ветеранів збірної України. І першими на помості відзначились тріумфатори цьогорічного світового чемпіонату Ганна Кадацька та Олександр Чернишов.
Харків’янин виступаючи серед майстрів другої вікової групи, у ваговій категорії до 66 кг виборов звання чемпіона Європи з результатом 142,5кг. Підготував спортсмена В.П. Карпенко.
У категорії до 63 кг, серед ветеранів першої вікової групи, чемпіонкою стала Кадацька Ганна з міста Попасна, яка закінчила виступ з результом 92,5 кг. Тренер спортсменки А.В. Івженко.
Третю сходинку у цій же віковій групі в категорії до 72 кг посіла Шавідзе Тетяна з Харкова. Результат спортсменки 70 кг. Тренер- В.В. Даниленко.
Юдіна Інна з Миколаєва у категорії до 84 кг зайняла п’яте місце. 75 кг в активі вихованки О.О. Горного.

 Четверту та п‘яту сходинки у турнірній таблиці посіли Божик Андрій та Прокопів Олександр з Коломиї, серед майстрів другої та першої вікових груп відповідно. Андрій з результатом 120 кг у категорії до 105 кг, а Олександр 180 кг у категорії до 120 кг. Тренери спортсменів: В.Д. Оробець, І.П. Оробець.

Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.