Чемпіонат Європи з жиму лежачи 2019

Вчора у фінському місті Тампере завершився чемпіонат Європи з жиму лежачи. В заключний день змагань за нагороди континентальної першості боролись чоловіки відкритої вікової групи.
Першим з української команди відзначився Гаращенко Ігор з Харкова. У новій для себе ваговій категорії до 66 кг спортсмен показав результат 227,5 кг та посів другу сходинку п‘єдесталу. Тренер- Джим В.Ю.
Андрій Баленков з Житомира також здобув срібну нагороду чемпіонату, витиснувши 250 кг у категорії до 74 кг. Тренер Налейкін Віктор.
В категорії до 83 кг точилась запекла боротьба до останнього підходу між Микитою Івашкіним з Києва та спортсменом з Росії. І підкоривши 290 кг у третій спробі переможцем цього двобою виявився Микита, обійшовши суперника на 2,5 кг. Тренер чемпіона- Налейкін В.С.
На жаль у категорії до 93 кг Кримов Андрій з Києва не зміг впоратись з початковою вагою і закінчив змагання з нульовою оцінкою. Тренери- Налейкін С.В., Колтаков Ф.В.
В заключному потоці чемпіонату виступали ще троє вихованців Віктора Сергійовича Налейкіна, кожен з яких до останньої спроби боровся за найвищі нагороди.
Беттяр Володимир з м.Бородянка зайняв друге місце у категорії до 105 кг, підкоривши штангу вагою 327,5 кг.
Віктор Лесковець завоював золоту нагороду у категорії до 120 кг. Спортсмен показав результат 350 кг та обійшов найближчого суперника за власною вагою.
Ковальчук Юрій в категорії понад 120 кг посів третю сходинку, витиснувши 332,5 кг.
У підсумку чоловіча збірна команда України посіла другу сходинку, а Івашкін Микита зайняв друге місце в абсолютному заліку.
Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо подальших успіхів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.