Чемпіонат світу з пауерліфтингу 2019

  Перший чемпіонський титул в скарбничку збірної команди України здобуто! Микола Бараннік з Рубіжного та Андрій Наньєв зі столиці сьогодні боролись за звання найсильнішого на чемпіонаті світу з пауерліфтингу, який проходить у місті Дубай.

  Цікавою та напруженою була боротьба у кожній вправі в категорії до 83 кг. Друге місце у присіданні посів Микола Бараннік з результатом 365 кг, поступившись американському спортсменові лише двома з половиною кілограмами. Третя сходинка за Андрієм Наньєвим і 352,5 кг в активі киянина.

  У жимі Микола здобуває малу бронзову нагороду, чітко зафіксувавши 272,5 кг. А Андрій, отримавши травму плеча ще на розминці, на чемпіонському характері вижимає 250 кг!

  В тязі Наньєв показав результат у 295 кг та посів 5 сходинку турнірної таблиці з сумою триборства 897,5 кг. Тренер спортсмена- Налейкін В.С.

  А Микола Бараннік чітко фіксуючи кожен підхід тяги, поступово ставав недосяжним для суперників і з сумою триборства 927,5 кг вперше у свої кар‘єрі здобув титул чемпіона світу! Підготували тріумфатора: А.М. Урбан, В.М. Урбан.

  Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.