Чемпіонат світу з пауерліфтингу 2018

 Третій день чемпіонату світу з пауерліфтингу сміливо можна назвати «Днем українського гімну у Швеції», адже після нагородження кожного потоку змагань лунав лише він!

  Андрій Наньєв та Микола Бараннік розіграли між собою медалі найвищого ґатунку у ваговій категорії до 83 кг!

  З сумою триборства 920 кг Андрій третій раз став чемпіоном світу! Вихованець Віктора Налейкіна у присіданні з результатом 340 кг виборов малу бронзову медаль. У жимі 272,5 кг принесли йому таку ж нагороду. У тязі ж киянин зафіксував 307,5 кг. 

  Бараннік Микола з Рубіжного, виступаючи у новій для себе ваговій категорії, виборов срібну нагороду чемпіонату з сумою триборства 910 кг. Микола з результатом 345 кг здобув малу золоту медаль у присіданні, срібну у жимі- 272,5 кг, та 292,5 кг зафіксував у тязі. (тренери: А.М. Урбан, В.М. Урбан). 

  У ваговій категорії до 63 кг легенда світового пауерліфтингу, найтитулованіша спортсменка всіх часів Лариса Соловйова, у блискучому стилі знову підкорила світову вершину! Жодних шансів для суперниць не залишила вихованка Віктора Налейкіна. Золото у присіданні- 237,5 кг, 180,5 кг у жимі тепер являються новим світовим рекордом, та 225 кг у тязі дозволили Ларисі встановити новий світовий рекорд у сумі триборства- 643 кг! У цій же ваговій категорії дебютувала на «дорослому» помості харків‘янка Гаргуновська Наталія. Вихованка Леоніда Плотницького посіла дев‘яту сходинку з результатом 507,5 кг.

  У категорії до 93 кг до останнього підходу у тязі боровся Володимир Рисєв з представником збірної Росії Дмитром Інзаркіним. І боротьба закінчилась третім  чемпіонським титулом збірної України на сьогодні! Новий рекорд Європи у присіданні-  390 кг та мала золота нагорода. Срібло у жимі- 285 кг. А заключна спроба у тязі- 350 кг принесла Володимиру титул чемпіона світу 2018 року, новий світовий рекорд у сумі триборства- 1025 кг, та малу золоту медаль у цій вправі! Підготували  спортсмена Леонід Плотницький та Юрій Ликов.

 Надзвичайний день для українського пауерліфтингу! Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.