Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2018

  Заключний день чемпіонату світу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат приніс збірній команді України як радість перемоги так і драму. Одександр Титаренко з Бердянська, чемпіон світу серед юніорів минулого року, сьогодні зафіксувавши 400 кг у присіданні, та виборовши малу золоту нагороду у цій вправі в категорії до 120 кг, не зміг підкорити початкову вагу у жимі. На жаль нульова оцінка. Тренер спортсмена- Л.В. Котенджи.

  Шевченко Андрій у ваговій категорії понад 120 кг поставив впевнену крапку усього чемпіонату напередодні свого дня народження. Зібравши повний комплект золотих нагород: 402,5 кг у присіданні,  295 кг в жимі та 327,5 у тязі, Андрій став останнім чемпіоном світової першості на чию честь звучав національний гімн! Підготували спортсмена О.М. Бичков, А.Ю. Бичкова.

  За підсумками чемпіонату світу у командному заліку та абсолютній першості можна зробити лише один висновок- збірна України є одним із лідерів світового пауерліфтингу! 

  Збірна команда дівчат посіла третю сходинку, а Краснова Руслана третє місце серед дівчат в абсолютному заліку. 

  Шлопко Тетяна стала абсолютною чемпіонкою світу серед юніорок! 

  Чоловіча збірна юніорів не залишила жодного високого титулу іншим країнам. Перше командне місце та весь п‘єдестал абсолютного заліку виявився українським:

  1. Рубець Олесандр.
  2. Ковальов Данило.
  3. Мусієнко Костянтин. 

Вітаємо спортсменів та тренерів з тріумфальним виступом, а також з професійним святом та бажаємо нових перемог і легкої дороги додому!

  

  

  

  

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.