Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2019

У заключний день чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат збірна команда України поставила переможну крапку, поклавши до скарбниці ще одну золоту та бронзову медалі!

Вінничанин Володимир Кравець піднявся на третю сходинку п‘єдесталу у ваговій категорії до 120 кг з сумою триборства 852,5 кг. У присіданні спортсмен виборов малу срібну медаль з результатом 335 кг та бронзові нагороди у жимі- 225 кг та тязі- 292,5 кг. Тренери: Мица В.В., Мохник В.А.

  Віктор Голіней з Коломиї у категорії понад 120 кг став чемпіоном світу з сумою триборства 1035 кг та зібрав повний комплект малих золотих медалей! 402,5 кг у присіданні, 300 у жимі та 332,5 кг у тязі, такий здобуток вихованця Грицко В.П.

Спортивне харчування для спортсменів це важлива опція вдалого виступу і прискорення відновлення після надважких навантажень.

  У командному заліку серед юніорів Україна зайняла перше місце, третє серед дівчат і також третє серед юніорок. Русаненко Дар‘я посіла друге місце в абсолютному заліку серед дівчат, а Костянтин Мусієнко став абсолютним чемпіон світу серед юніорів!

  Вітаємо нашу збірну з тріумфальним завершенням чемпіонату світу та дякуємо спортсменам за здобутки і яскраві емоції, а тренерам за віддану працю!

  

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.