Чемпіонат світу з класичного пауерліфтингу 2019

Новописьменний Анатолій з Полтави сьогодні став чемпіоном світу з класичного пауерліфтингу! У ваговій категорії до 93 кг спортсмен вдало використав 8 спроб та знову переписав світовий рекорд, який йому ж і належав!

  320 кг Анатолій зафіксував у присіданні, це мала золота нагорода у цій вправі. Жим атлет закінчив з результатом 197,5 кг. А у тязі підкорив 335 кг, зібравши новий світовий рекорд у сумі триборства- 852,5 кг! Тренер спортсмена Олександр Рагулін.

  Єзик Костянтин з Харкова у ваговій категорії до 105 кг посів 13 місце у сумі триборства з результатом- 750 кг.  Але 217,5 кг у жимі дозволили Костянтину піднятись на першу сходинку п’єдесталу у цій вправі. Тренер спортсмена О.В. Чернишов.

  У цій же ваговій категорії харків’янин Гончар Артем зайняв 12 місце у турнірній таблиці з результатом 762,5 кг. Тренер М.В. Сафонов.

  Жуковська Наталія у ваговій категорії до 63 кг посіла 13 сходинку, виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу з сумою триборства 417,5 кг. Тренер Л.М. Плотницький.

  Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.