Чемпіонат світу з класичного пауерліфтингу 2019

Семеро атлетів представляли вчора збірну команду України на чемпіонаті світу з класичного пауерліфтингу у Швеції.
Лєонєнко Крістіна у категорії до 43 кг з м. Попасна, вихованка Андрія Івженко та Ганни Кадацької стала бронзовою призеркою серед дівчат з результатом у сумі триборства 253,5 кг. Спортсменка двічі оновлювала рекорд світу у жимі- 63,5 кг та переписала національні рекорди своєї вікової групи, у присіданні- 85, відповідно у жимі та сумі триборства, завоювавши дві малі бронзові медалі у присіданні та тязі, а в жимі срібло.
Мустафіна Валерія з м. Бориспіль посіла третю сходинку серед дівчат вагової категорії до 47 кг з результатом 240 кг. Також спортсменка виборола малу золоту нагороду у тязі- 115 кг і бронзу в жимі- 47,5 кг. Тренер- Ликов Ю.В.
Жеребцов Ростислав серед юніорів вагової категорії до 59 кг посів четверте місце з сумою триборства 487,5 кг. Полтавчанин у присіданні підкорив 165 кг, у жимі 122,5 кг, здобувши малу срібну медаль у цій вправі, та 200 у тязі. Тренери спортсмена: С.А. Будаєв, М.М. Іваньков.
Друзяка Вікторія з Миколаєва також стала четвертою серед юніорок у ваговій категорії до 52 кг, з сумою триборства 350 кг. Виборовши срібну нагороду у присіданні- 130 кг. Тренери спортсменки: О.О. Горний, О.О. Горний.
Щавінська Тетяна з Хмельницького, у цій же ваговій категорії посіла сьоме місце з результатом 335кг. Але з жимом у 92,5 кг вихованка Віктора Цісара піднялась на найвищу сходинку п‘єдесталу у цій вправі.
Яржемський Вадим з м. Хмельницький посів шосте місце серед юніорів вагової категорії до 74 кг з сумою триборства 652,5 кг. У жимі йому підкорились 172,5 кг- мала срібна медаль у даній вправі. Також підопічний Віктора Цісара виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.
Звонарьов Ігор з Великої Лепитихи став шостим у категорії до 74 кг серед юнаків, з результатом 570 кг, виконавши норматив майстра спорту України. У присіданні спортсмен здобув малу срібну нагороду, підкоривши 212,5 кг. Тренер- Я.С. Халус.
Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.