Увага! Віртуальний Фестиваль UTS!

Спортсменів Міжнародної федерації пауерліфтингу запрошено взяти участь у Віртуальному молодіжному спортивному фестивалі «Об’єднані через спорт» (UTS). Віртуальний молодіжний спортивний фестиваль UTS 2020 проходитиме під патронатом Міжнародного олімпійського комітету (МОК), Міжнародного паралімпійського Комітету (IPC), Міжнародної спеціальної олімпіади (SOI), Глобальної асоціації міжнародних спортивних Федерацій (GAISF), SportAccord та Альянсу незалежних визнаних членів спорту (AIMS).

Загалом, Віртуальний молодіжний спортивний фестиваль UTS запрошує всіх нас виразити солідарність з Олімпійськими, Параолімпійськимми та Спеціальними Олімпійськими цінностями, спрямованими на сприяння інклюзії, рівності, недискримінації та миру.

Всього видів змагальної програми буде 5.

Нас запрошують взяти участь в змаганнях MAX FIT.

До участі запрошуються юнаки та дівчата віком від 10 до 18 років. Кожен рік народження – окрема вікова категорія.

Правила змагань MAX FIT.1. Змагання Max Fit складаються з трьох (3) відносно простих вправ. Діти будуть знімати себе (за допомогою батьків або тренера), виконуючи максимальну кількість повторень кожної вправи за 30 секунд.2. Вправи Max Fit включають:- підйом торса з двома ударами https://www.youtube.com/watch?v=v_ZC8HHMg0I&feature=youtu.be– віджимання від підлогиhttps://www.youtube.com/watch?v=IFLG8OCCG7c&feature=youtu.be–       Стрибки з двома ударамиhttps://www.youtube.com/watch?v=wli-5E2INz0&feature=youtu.be 3. Кожна національна федерація IPF подає відео своїх спортсменів, щоб взяти участь у цьому фестивалі. Усі спортсмени повинні бути членами національної федерації.Кінцевий термін подачі відео для учасників – субота, 24 жовтня, 23:59 за східно-Європейським часом (EST).Нагороди та сертифікати:Усі учасники отримають сертифікат, підписаний МОК, IPC, SOI та UTS.Під час фіналу будуть вручатися медалі – золото, срібло та бронза для обох хлопців / дівчат у кожній віковій категорії.Після завершення фіналу, в Бангкоку, UTS надішле медалі переможцям.Фінал:Фінал Віртуального молодіжного фестивалю відбудеться у Королівстві Таїланд, у приміщенні віртуальної арени у Всесвітній день захисту дітей ООН, 20-22 листопада 2020 року.Після отримання відео про спортсменів IPF повідомить кожну Національну федерацію про те, яке саме спортсмени пройдуть у фінал, який відбудеться у Бангкоку.

Хто бажає взяти участь, пишіть на Viber 0679992682

Комментарии и уведомления в настоящее время закрыты..

Комментарии закрыты.