Підсумки чемпіонату України з пауерліфтингу серед учнів ДЮСШ

Підсумувати свої здобутки на кінець року, вирішили і підростаюче покоління залізного спорту.

У місті Коломия, відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед вихованців ДЮСШ!

З 23 по 26 листопада, Західна Україна приймала спортсменів з усіх областей країни.

Серед наймолодших учасників змагань (юнаки та дівчата 1 вікової групи) із 12 областей, призові місця розподілилися наступним чином: команда ДЮСШ “Яворів” Львівської області — зайняла лідерську позицію, отримавши найбільшу кількість очок та золото в даній віковій групі, срібло вибороли учні СОК ДЮСШ м. Мукачево, Закарпатської області, а Корсунь-Шевченківська ДЮСШ, Черкаської області з невеликим розривом зайняла третю позицію та отримала бронзову нагороду.

Спортсмени 2002 та 2003 року народження (юнаки та дівчата 2 вікової групи), представники Дніпропетровської, Львівської та Івано-франківської ДЮСШ, розподілили призові місця на п’єдесталі пошани відповідно до набраної кількості балів, отже:

1 місце – ДЮСШ з м. Межова, Дніпропетровської області — 63 бали

2 місце – команда ДЮСШ “Яворів”, Львівської області — 42 бали

3 місце – ДЮСШ “Соколята”, Івано-Франківської області — 32 бали

На 4 місці з розривом в 1 бал — Вінницька Піщанка.

Змагаючись у 3-й віковій групі, у запеклій боротьбі, за звання найсильнішого,  золото вибороли учні Київської ДЮСШ №2, срібло отримала КБУ ДЮСШ з м. Чернівці, а бронза залишилася у Львівської КДЮСШ ім. Ю. Кутенка, з відривом в 1 бал від попереднього.

Справжнім прикладом для молодших школярів, стали юніори та юніорки, які змагалися у 4-й віковій групі, а саме – Чернівецька область, представники якої, завоювали одразу дві переможні сходинки.

Отже, на першому місці з результатом в 51 бал — КДЮСШ Чернівецької області, друге місце з результатом 35 балів — посіла Львівська КДЮСШ ім. Ю. Кутенка та лише 1 бал, відокремив команду КБУ ДЮСШ Чернівецької області від почесного другого місця, з результатом в 34 бали — вони займають третє місце.

За відгуками тренерського складу, який готує збірні команди України, 2017 рік видався дуже результативним, а дані змагання, показали доволі високий рівень підготовки вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл!

Федерація пауерліфтингу України бажає міцного здоров’я та натхнення всім спортсменам!

Разом і до нових перемог!


А. Рикун
Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.