Чемпіонат світу з класичного пауерліфтингу 2018

Досить плідним і в той же час дещо драматичним виявився вчорашній день чемпіонату світу з класичного пауерліфтингу для збірної команди України. 


Ткачук Катерина з м.Кам‘янець-Подільський продовжує підкорювати світові п’єдестали 2018 року. Бронзова нагорода в сумі триборства у ваговій категорії до 63 кг серед дівчат з результатом — 347,5 кг, мала срібна медаль у присіданні- 130 кг, золото у жимі з рекордом Європи серед дівчат- 87,5 кг! Такий здобуток вихованки Тетяни Мельник. Нагадаємо, що це вже другий чемпіонат світу для Катерини за останні два місяці, а між ними вона ще здобула титул чемпіонки Європи!


Харків‘янка Рудь Софія в останній спробі тяги вирішила долю срібної нагороди чемпіонату світу серед юніорок, зафіксувавши 182,5 кг- рекорд Європи серед юніорок! 415 кг у сумі є новим рекордом України серед жінок вагової категорії до 63 кг. 142,5 кг у присіданні принесли Софії малу бронзову нагороду, а 90 у жимі та 182,5 у тязі малі срібні медалі. Тренер спортсменки- Олександр Горбенко.
   Бірук Антон, чітко відпрацювавши на всі 9 спроб, не залишив жодних шансів суперникам вагової категорії до 93 кг серед юнаків. 260 кг- золото у присіданні з рекордом України серед юнаків, 152,5 кг у жимі, 270 кг у тязі- знову мала золота медаль, а сума чемпіона світу з міста Вараш склала 682,5 кг. Підготував спортсмена С.Г. Якубишин. 


Оробець Ігор став бронзовим призером серед юнаків вагової категорії до 105 кг. Вихованець та син сім‘ї атлетів та тренерів з Коломиї Василя та Інни Оробець у сумі триборства зібрав 490 кг (160+125+205). І це вже третя світова нагорода спортсмена за двохмісячний термін!


Здробилко Станіслав з міста Ковель, виступаючи серед юніорів категорії до 83 кг та підкоривши у присіданні штангу вагою 262,5кг, що на 2 кг перевищує рекорд України, посів другу сходинку у цій вправі. 185 кг у жимі принесли атлету малу золоту медаль. А от початкові 260 кг у тязі так і лишились не підкореними. В результаті нульова оцінка за сумою триборства (тренер- О.В. Хом‘як).
 Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.