Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2019

  У третій день чемпіонату Європи з пауерліфтингу Україну представило четверо атлетів.

  Краснова Руслана сьогодні була останньою з жіночої юніорської збірної. Спортсменка з Маріуполя піднялась на другу сходинку п’єдесталу пошани європейської першості у ваговій категорії до 72 кг, з сумою триборства 517,5 кг. У присіданні здобула малу срібну нагороду з результатом 210 кг, та дві бронзові нагороди у жимі та тязі 127,5 та 180 кг відповідно. Підготували Руслану тренери О.О. Краснов (п), С.В. Ніколюкін.

  Відразу двоє українців змагались серед юніорів вагової категорії до 59 кг. Чемпіоном Європи тут став чернівецький атлет Долгий Едгар. Спортсмен зібрав повний комплект золотих медалей показавши результати: 210 кг у присіданні, 137,5 кг у жимі та 210 в тязі. Підготували чемпіона Симовенюк О.Д. та Найда О.А. Бабюк Ростислав з Коломиї посів третю сходинку у цій категорії з сумою триборства 497,5 кг. Вихованець подружжя Василя та Інни Оробець виборов дві малі бронзові нагороди у присіданні (190 кг) та тязі (175 кг), а у жимі срібну (132,5 кг).

  Драматичним виявився виступ Рузімурадова Руслана у ваговій категорії до 74 кг. Виборовши малу бронзову нагороду у присіданні, атлет тричі не зумів впоратись з початковою вагою у жимі. Тренер- Федоренко С.В.

  Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.