Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2018

Першою з української збірної у п’ятий день чемпіонату Європи з пауерліфтингу ступила на поміст Марченко Антоніна з м. Дружківка. І знову золото в скарбничці нашої команди, у категорії до 72 кг! Вихованка Сергія Федоренко, набравши за сумою трьох вправ 600кг, чітко відпрацювала в усіх трьох спробах жиму та встановила світовий рекорд у цій вправі- 180 кг!
Серед чоловіків вагової категорії до 74 кг, на жаль, не впорався з початковою вагою у присіданні атлет з Вінниці Коломієць Віталій та вибув з боротьби за титул континенту, але результат у тязі- 310 кг дозволив Віталію піднятись на найвищий щабель п‘єдесталу у цій вправі (Тренери: І.Ю. Чупринко, В.А. Мохник).
Не менш драматичною виявилась боротьба у категорії до 83 кг. Двоє спортсменів представляли Україну у цій вазі. Бараннік Микола з Рубіжного, виступаючи у новій для себе ваговій категорії, виборов срібну нагороду чемпіонату Європи з сумою триборства 887,5кг (тренери: А.М. Урбан, В.М. Урбан). Костянтин Мусієнко з м. Дружківка, здобувши малу бронзову медаль у присіданні, не підкорив початкову вагу у жимі- 290 кг. Напевно далось взнаки те, що ще 10 днів тому атлет виступав на помості чемпіонату світу з жиму у ПАР, де посів друге місце та встановив рекорд світу серед юніорів- 302,5 кг (тренер- С.В. Федоренко).
Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.