Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2018

Сьогодні на чемпіонаті Європи, який цими днями проходить у чеському місті Плзень, боротьбу за медалі розпочали юніори та юніорки. Полтавчанка Бражник Дарія, вихованка Оксани та Юлії Гордієнко, стала чемпіонкою Європи у ваговій категорії до 43 кг з сумою триборства- 307,5 кг. Срібну нагороду у цій же ваговій категорії здобула Іванюк Іванна. 

У ваговій категорії до 57 кг, представниця львівського пауерліфтингу Чикаліна Юлія посіла друге місце в сумі триборства з результатом 427,5 кг, а в останній спробі тяги зафіксувавши 180 кг, вперше виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу та виборола малу золоту нагороду у цій вправі. Підготували спортсменку Породько Ігор та Розторгуй Марія. Декерменджи Ганна виступаючи в цій категорії зайняла п‘яту сходинку.

Після офіційної церемонії відкриття чемпіонату Європи, змагання розпочались серед юніорів. 

Чемпіоном Європи у категорії до 59 кг став чернівецький атлет Долгий Едгар.

Цікаво розвивалась боротьба за звання найсильніших у вагових гатегоріях до 74 та до 83 кг, адже і там і там золото та срібло завоювали наші співвітчизники!

У підсумку ж, Владислав Чорний з хорошим відривом та рядом рекордів у ваговій категорії до 74 кг фінішував першим. В активі донецького спортсмена рекорд світу серед юніорів у присіданні 330,5 кг, та рекорд Європи у тязі 307,5 кг! (Тренери: Збандут І.В., Котенджи Л.В.) Володимир Галкін в цій категорії посів другу сходинку п‘єдесталу та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу з сумою триборства 762,5кг. (Тренери Плотницький Л.М., Чернишов О.В.)

А в категорії до 83 кг у такому ж порядку розташувались ще два українці!  Гладкий Віктор зі Львова (тренер Розторгуй М.С.) обійшов Білика Андрія (тренер Білик Ю.В.) на 37,5 кг та закінчив з результатом у 820 кг в ранзі Чемпіона Європи.

Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.