Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2018

  Заключний день юніорського чемпіонату Європи відзначився двома срібними нагородами збірної України! 

  Першим срібним призером став киянин Вовк Дмитро, виступаючи у ваговій категорії до 120 кг. 847,5 кг, таку суму триборства зібрав вихованець Віктора Сергійовича Налейкіна. 312,5 кг у присіданні- мала срібна нагорода, а 235 кг забезпечили спортсмену малу золоту медаль у жимі. У тязі Дмитро показав свій кращий результат- 300 кг. 

  Павло Наконечний став останнім нашим юніором, який боровся за титул чемпіона Європи. Боротьба українця з британцем Люком Річардсом точилась не жартівлива, за кожен кілограм і на світових та європейських рекордах у кожній вправі! Павло здобув малу срібну нагороду у присіданні з результатом 380 кг- новий рекорд України. Суперник відповів рекордом Європи- 403! Наконечний взяв реванш у жимі- 245,5 кг, рекорд світу серед юніорів, проти 222,5 кг британця. Після другої вправи суми спортсменів стали абсолютно рівними.

 У другій спробі тяги львів‘янин фіксує 385 кг- рекорд Європи серед чоловіків і його сума триборства 1010,5 кг стає новим світовим рекордом серед юніорів та рекордом Європи серед чоловіків! Річардсон, маючи меншу власну вагу, у третій спробі піднімає тих же 385 і обходить Павла набираючи ту ж саму суму триборства. Наконечний додає на штангу лише 1 кг для того щоб обходити суперника, але 386 кг вириваються з руки атлета вже з самого верху, коли перемога вже була так близько. В результаті срібна нагорода у вихованця В.І. Оліярника. Також Наконечний Павло посів другу сходинку в абсолютній першості!

  Результатом виступу чоловічої збірної юніорів стало перше командне місце серед 24 країн! Вітаємо спортсменів та тренерів з чудовим виступом!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.