Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2018

 «Жодного дня без медалей» Під таким девізом вже традиційно виступає збірна команда України на міжнародних змаганнях. 2 золотих нагороди та 2 бронзові, таким результатом відзначились юніори та юніорки у третій день чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу. 

  Жеребцов Ростислав у ваговій категорії до 59 кг в напруженій боротьбі за власною вагою обійшов суперника, впоравшись в останній спробі тяги зі штангою у 202,5 кг та став чемпіоном Європи з сумою триборства 490 кг! Полтавчанин у присіданні підкорив 165 кг (мала золота медаль), у жимі 122,5 кг (мала срібна нагорода). Тренери спортсмена: С.А. Будаєв, М.М. Іваньков.

  Схорутченко Микита став бронзовим призером чемпіонату Європи. У ваговій категорії до 74кг спортсмен присів 232,5кг- рекорд України серед юніорів, пожав 170кг- мала бронзова медаль у цій вправі, та 250кг у тязі. Сума триборства харків’янина склала 652,5кг- рекорд України серед юніорів. Тренери спортсмена: А.М. Урбан(п), бр. В.Ю. Джим, В.П. Карпенко.

  В цій же категорії Яржемський Вадим з м. Хмельницький посів шосте місце з сумою триборства 627,5 кг. 220 кг атлет зафіксував у присіданні. У жимі йому підкорились 172,5 кг- новий рекорд України серед юніорів та мала срібна медаль у даній вправі. А тягу вихованець Віктора Цісара закінчив з результатом 235 кг. 

  Харків‘янка Рудь Софія стала чемпіонкою Європи серед юніорок вагової категорії до 63кг! 412,5 кг у сумі триборства. 145 кг у присіданні принесли Софії малу бронзову нагороду, 90 у жимі та 177,5 кг у тязі теж мала бронзова медаль. Тренери спортсменки- Олександр Горбенко(п), бр. О.В. Коваль, В.П. Карпенко.

  Ще одна представниця міста Харків Шевченко Юлія виборола бронзову нагороду в категорії до 72 кг з результатом 432,5 кг. Спортсменка присіла 150 кг. 92,5 кг у жимі- мала бронзова нагорода. 190 кг у тязі теж стали «бронзовими» у даній вправі. Тренери: В.П. Карпенко, А.О. Житницький.

  Вітаємо наших юніорів, юніорок та  тренерів з чудовим результатом!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.