Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2018

Дві золотих нагороди та срібна, такий здобуток юніорок збірної команди України в другий день змагань чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу! 

  Полтавчанка Бражник Дарія, вихованка сестер Оксани та Юлії Гордієнко, стала срібною призеркою у ваговій категорії до 43 кг. Здобувши малу срібну нагороду у присіданні та золото в жимі з результатами 90 та 55 кг відповідно, спортсменка поступилась у тязі, підкоривши вагу 105 кг і лише 2,5 кг відділили її від чемпіонського титулу у сумі триборства, яка тим не менш є новим рекордом України серед юніорок- 250кг!

  Щавінська Тетяна з Хмельницького, у ваговій категорії до 47 кг здобула золоту нагороду у присіданні 107,5 кг. Двічі оновила світовий рекорд у жимі лежачи серед юніорок 83,5 та 86кг! А 135 кг у тязі принесла їй малу бронзову нагороду в останній вправі та найголовніше- титул чемпіонки Європи у сумі триборства серед юніорок з результатом 328,5кг! Підготував чемпіонку Віктор Цісар.

  Друзяка Вікторія з Миколаєва, стала ще однією чемпіонкою Європи від збірної України у ваговій категорії до 52 кг. В напруженій та цікавій боротьбі спортсменка до останнього підходу вирішувала долю чемпіонського титулу. Виборовши срібні нагороди в усіх трьох вправах: 125 кг у присіданні, 77,5 кг у жимі та 142,5 кг у тязі, Вікторії підкорилась чемпіонська сума 345 кг та норматив майстра спорту України міжнародного класу! Тренери спортсменки: О.О. Горний, О.О. Горний. 

  Четвертий результат показала Туренко Маргарита у цій же категорії. 330 кг в активі спортсменки з Краматорська та мала бронзова нагорода у присіданні з результатом 125 кг. (Тренер- О.М. Усенко)

  У ваговій категорії до 57 кг, представниця м. Львів Чикаліна Юлія посіла 8 місце в сумі триборства з результатом 352,5 кг та виборола малу бронзову нагороду у жимі лежачи з результатом 87,5 кг. Підготували спортсменку Породько Ігор та Розторгуй Марія. 

  Вітаємо спортсменок та тренерів!

 

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.