Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2019

  Героєм сьогоднішнього дня на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу, що зараз проходить у Литві став Новописьменний Анатолій з Полтави, який без шансів для суперників тріумфував у ваговій категорії до 93 кг. Спортсмен вдало використав 8 спроб та знову переписав не один світовий рекорд!

  331 кг Анатолій зафіксував у присіданні, мала золота медаль та рекорд світу, і це був не перший і не останній рекорд сьогодні на рахунку Анатолія, адже у другій спробі спортсмен вже підняв юніорську світову планку до 325 кг. Жим атлет закінчив з результатом 195 кг. А у тязі підкорив 327,5 кг, і це ще одна мала золота медаль, новий світовий рекорд у сумі триборства- 853,5 кг та титул чемпіона Європи! Тренер спортсмена Олександр Рагулін.

  Ленківський Назарій зі Снятина у цій же категорії посів 12 сходинку з сумою триборства 705 кг. Підготували атлета: В.Д. Оробець, В.І. Марусик.

  В категорії до 105 кг від України було представлено двоє атлетів з Харкова. Гончар Артем з результатом 785 кг посів 7 місце та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу. Тренер- М.В. Сафонов. Єзик Костянтин зайняв 13 місце у сумі триборства з результатом- 722,5 кг. Але 217,5 кг у жимі дозволили йому піднятись на першу сходинку п’єдесталу у цій вправі. Тренер спортсмена О.В. Чернишов.

  У попередні дні Чемпіонату Європи українські спортсмени показали такі результати:

  Полтавчанка Іванькова Наталія у категорії до 47 кг зайняла 6 місце з результатом 307,5 кг, оновивши рекорди України серед ветеранів першої вікової групи в усіх вправах і сумі: 110 у присіданні, 67,5 кг у жимі та 130 в тязі. Тренер- М.М. Іваньков.

  Серед жінок вагової категорії до 63 кг Катерина Пліс з м. Мукачево посіла 8 сходинку. Спортсменка завоювала малу бронзову медаль у присіданні, підкоривши штангу вагою 175 кг та встановила рекорд України у цій вправі та сумі триборства- 430 кг. Тренери: М.І. Рошко, О.В. Пліс.

  Харків’янка Клинова Маргарита у цій же категорії зайняла 18 місце з сумою триборства 382,5 кг. Тренери: В.Ю. Мариненко (п), Л.М. Плотницький.

  Білозір Віталій з міста Кремінна посів 9 місце в категорії до 74 кг з результатом 647,5 кг. Тренери: А.М. Урбан, В.В. Дубовой.

  Харків’янин Тітов Олексій в цій категорії зайняв 10 місце з сумою триборства 642,5 кг та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу. Тренер- О.В. Хом‘як.

  Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.