Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи 2019

Третій день чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи виявився дуже плідним для збірної команди України.
Чемпіонкою Європи серед юніорок стала Анна Рикун з міста Суми. Вихованка В.Б. Воронецького та А.Д. Красілова вже третій рік поспіль піднімається на найвищий щабель п‘єдесталу вагової категорії до 57 кг. Спортсменка з легкістю виконала всі три спроби та оновила свій же рекорд України серед жінок відкритої вікової групи- 107,5 кг та зайняла другу сходинку в абсолютному заліку.
У категорії до 52 кг срібною призеркою серед юніорок стала Диченко Ірина з Борисполя. 87,5 кг в активі підопічної Ю.В. Ликова та В.Ю. Згуровського (п).
Хмельничанка Щавінська Тетяна сьогодні здобула срібну нагороду серед жінок вагової категорії до 52 кг. Вихованка В.В. Цісара підкорила штангу вагою 100 кг, що тепер являється новим рекордом України.
У категорії до 47 кг Шкарапута Ірина з Вінниці посіла 4 місце з результатом 70 кг. Тренери: І.Ю. Чупринко, В.А. Мохник.
Серед чоловіків золотими нагородами відзначились сумчанин Швидко Денис у категорії до 66 кг та Чупринко Іван з м.Вінниця до 74 кг.
Денис вперше виступаючи на міжнародній арені впевнено зафіксував 170 кг, які принесли йому золото континентальної першості. Тренер- А.Д. Красілов.
У цій же ваговій категорії п‘яте місце посів вчорашній тріумфатор чемпіонату серед ветеранів. І харків‘янин навіть додав до результату 2,5 кг, закіншивши змагання на 145 кілограмах. Тренер- В.П. Карпенко.
Іван Чупринко поставив сьогодні крапку третього змагального дня, піднявшись на найвищу сходинку п’єдесталу з результатом 207,5 кг. Досить цікавою була боротьба з французьким атлетом, але досвід нашого спортсмена та чітка робота тренерського складу збірної України не лишили жодних шансів суперникові. Тренер- В.А. Мохник.
Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.