Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи 2019

У другий день чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи, підтримуючи здобуток ветеранів, скарбничку збірної України поповнили наші дівчата, двома золотими, бронзовою та срібною медалями!
Лєонєнко Крістіна у категорії до 43 кг з м. Попасна, вихованка Андрія Івженко та Ганни Кадацької стала чемпіонкою Європи та встановила світовий рекорд серед дівчат- 65,5 кг!
Череменко Наталія з міста Старобільськ також посіла першу сходинку п’єдесталу у ваговій категорії до 47 кг. При цьому кожна спроба спортсменки була оновленням світового рекорду у даній віковій групі: 70,5 кг, 72,5 та 73,5 кг! Тренер- В.В. Куліш.
Ще одна представниця м. Попасна, Шаталова Олена, у ваговій категорії до 57 кг стала бронзовою призеркою європейської першості. 60 кг в активі підопічної Андрія Івженко та Ганни Кадацької.
Параскевич Катерина здобула срібну нагороду у ваговій категорії до 84 кг. Вихованка Андрія Басістого з міста Хмельницький зафіксувала 80 кг.
Серед юнаків Кулачко Олександр з міста Старобільськ зайняв четверте місце у ваговій категорії до 59 кг, підкоривши штангу вагою 102,5 кг. Лише 2,5 кг відділили спортсмена від п‘єдесталу пошани. Тренер- В.В. Куліш.
Збірна команда України серед дівчат у підсумку посіла другу сходинку у командному заліку, а Череменко Наталія стала третьою в абсолютній першості.
Вітаємо спортсменів та тренерів, і бажаємо подальших перемог!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.