Чемпіонат Європи з класичного жиму лежачи 2018

  Золотою нагородою Анни Рикун розпочався третій день чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи, який цими днями проходить у французькому місті Бордо. Вихованка В. Б. Воронецького та А. Д. Красілова, виступаючи серед юніорок вагової категорії до 57 кг, легко справилась з вагою у 95 кг, оновивши рекорд України серед юніорок, виконавши норматив майстра спорту України та виборовши титул абсолютної чемпіонки Європи даної вікової групи! 

  Юніорська чоловіча збірна підтримала почин і здобула три золоті нагороди та одну срібну, посівши друге командне місце:

  • Лучанин Малкуш Михайло здобув золоту нагороду у ваговій категорії до 59 кг, з результатом 125 кг. Тренер- О.В. Хом‘як
  • Яржемський Вадим з м. Хмельницький посів другу сходинку п‘єдесталу у категорії до 74 кг, з результатом 162,5 кг. Тренер- В.В. Цісар. 
  • Ленківський Назарій став чемпіоном Європи у категорії до 93 кг, підкоривши вагу 190 кг. Підготували атлета: В.Д. Оробець, В.І. Марусик.
  • Комар Владислав з чудовим результатом у 205 кг, в категорії до 105 кг також виборов титул чемпіона Європи. Тренер- В.С. Налейкін.

 Хмельничанка Щавінська Тетяна сьогодні здобула бронзову нагороду серед жінок відкритої вікової групи у ваговій категорії до 47 кг. Вихованка В.В. Цісара впоралась зі штангою вагою 82,5 кг.

  І під кінець третього дня змагань цікавою видалась боротьба у чоловіків вагової категорії до 74 кг. Двоє українців одночасно змагались на європейському помості, вінничанин, неодноразовий чемпіон та рекордсмен світу Іван Чупринко та харків‘янин, чемпіон світу серед юніорів Володимир Цатурян. 

  Іван не лишив жодних шансів суперникам, встановивши вже у другій спробі світовий рекорд, який тепер рівний 212,5 кг! Підготував чемпіона В.А. Мохник.

  Володимир же до останньої спроби боровся за місце на п’єдесталі пошани і підкоривши штангу вагою 195 кг посів другу сходинку! Тренер- Є.О. Галіцин. 

  Вітаємо спортсменів та тренерів з чудовим виступом!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.