Чемпіонат Європи з жиму лежачи 9.10 — 13.10.2018 (Hamm, Luxembourg)

Завершився чемпіонат Європи з жиму лежачи, який проходив у Люсембурзі.
Серед жінок вагової категорії до 52 кг срібною призеркою стала Приходько Оксана з м.Дніпро, з результатом 130 кг, який нині являється новим рекордом України. Спортсменка виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу. Тренер Хом‘як Олег.
Мельник Тетяна з м.Кам‘янець-Подільський у категорії до 72 кг, чітко відпрацювавши на три спроби, до титулу чемпіонки світу 2018 року додала титул чемпіонки Європи, встановивши новий світовий рекорд 180,5 кг! Тренери Мельник Валерій, Бесарабчук Генадій.
В цій же ваговій категорії лучанка Воробйова Ірина показала результат 145 кг та стала бронзовою призеркою європейської першості виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу. Тренер Хом‘як Олег.
У підсумку жіноча збірна України посіла третє місце у командному заліку!
Серед чоловіків вагової категорії до 59 кг чемпіонський титул з результатом 197,5 кг здобув Гаращенко Ігор. Харків‘янин третьою спробою намагався встановити світовий рекорд 216 кг і був до цього дуже близьким, але через технічну помилку спроба не була зарахована. Тренер Налейкін Віктор.
Андрій Баленков з Києва в напруженій боротьбі виборов срібну нагороду чемпіонату витиснувши 250 кг у категорії до 74 кг. Тренер Налейкін Віктор.
Двоє спортсменів представляли Україну в наступній ваговій категорії. Костянтин Мусієнко з Дружківки у другій спробі став недосяжним для суперників- 292,5 кг і у третій спробував на міцність світову вершину. Лише лічених міліметрів не вистачило чемпіону Європи для фіксації 311,5 кілограмів! Тренер Федоренко Сергій.
Срібну нагороду в цій же категорії, до 83 кг, завоював Івашкін Микита з Києва. 262,5 кг в актіві підопічного Налейкіна Віктора та підкорення нормативу майстра спорту України міжнародного класу.
Кримов Андрій у категорії до 93 кг з результатом 310 кг виборов золото чемпіонату Європи! Тренери київського спортсмена Налейкін Віктор та Фелікс Колтаков(п).
На жаль Володимир Беттяр, Ковальчук Юрій та Шаповалов Михайло не впорались з початковою вагою.
У підсумку чоловіча збірна команда України посіла перше місце в командному заліку!
Вітаємо спортсменів та тренерів!!!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.