Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2018

 

  П‘ятий день чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат був цікавим тим, що в одній категорії, до 105 кг,  зустрілись два чемпіони світу різних років і обидва з Донецької області! Олександр Рубець, чемпіон світу серед юніорів 2016 року, срібний призер чемпіонату світу серед чоловіків відкритої групи 2017 року з Маріуполя та  Данило Ковальов, чемпіон світу серед юніорів 2017 року з Краматорська.

  Забігаючи на перед, всі золоті та срібні медалі у трьох вправах хлопці розіграли між собою, без найменших шансів для решти суперників!

  У присіданні 410 в активі Олександра, 380 зафіксував Данило. В жимі ж боротьба між ними точилась на світових рекордах! У другій спробі Ковальов підкорює 300,5 кг, Рубець у третій встановлює новий бар’єр- 301, але останнє слово було за Данилом і він з легкістю задає нову світову вершину для юніорів- 301,5 кг! 

  Вже у перших підходах тяги інтрига стосовно чемпіонського титулу у сумі триборства розвіялась досить швидко. І в результаті трьох вдалих спроб обох атлетів Ковальов став срібним призером чемпіонату світу з сумою 1004 кг, а Олександр фіксуючи 360 кг у тязі закінчує цей чемпіонат в ранзі чемпіона та рекордсмена світу серед юніорів у сумі триборства- 1071 кг! 

  Тренери героїв сьогоднішнього «двобою»: Ковальова Данила підготували О.М. Бичков, В.Г. Саєнко, Рубця Олександра- І.В. Збандут, Л.В. Котенджи. 

 Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.