Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2018

 

  Третій день чемпіонату світу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, який в ці дні проходить у Південно-Африканській Республіці розпочав Чорний Владислав з Мангуша. Технічно та впевнено атлет двічі оновив світовий рекорд серед юніорів у присіданні, який тепер становить 343 кг! У жимі лежачи зафіксував 190 кг, а 295 кг у тязі принесли Владиславу титул чемпіона світу у сумі триборства- 828 кг, яка нині являється рекордом України серед юніорів. Тренери: І.В. Збандут, Л.В. Котенджи.

  Киях Ангеліна з Борисполя у категорії до 63 кг серед дівчат виборола бронзову нагороду світової першості з сумою 362,5 кг. У присіданні та жимі вихованка Юрія Ликова також піднялась на третю сходинку п‘єдесталу з результатами 150 та 85 кг відповідно.

  Гнатюк Андрій серед юнаків вагової категорії до 83 кг здобув срібло за сумою триборства з результатом- 650 кг. Також представник Давидівської ОТГ у всіх трьох вправах виборов малі срібні медалі. Тренери спортсмена: М.Я. Допілка, О.В. Допілка. 

  Мусієнко Костянтин вже вдруге в цьому році відвідав місто Почефструм. Першим був чемпіонат світу з жиму лежачи у квітні, на якому спортсмен став срібним призером серед чоловіків відкритої вікової групи, встановивши світовий рекорд серед юніорів! Цього ж разу, змагаючись у триборстві, дружківчанин розпочав з малої срібної медалі у присіданні- 320 кг. А у жимі першою ж спробою оновив рекорд світу серед чоловіків відкритої вікової групи- 280 кг! У другій добавив до нього ще 12,5 кг- 292,5! А 303 кг у третій застигли в лічених сантиметрах від успіху. І використавши успішно всі три спроби тяги, Костянтин забезпечив собі титул чемпіона світу з новим світовим рекордом серед юніорів у сумі триборства- 895 кг! Підготував атлета С.В. Федоренко. 

  Вітаємо спортсменів та тренерів з успішним сьогоднішнім успіхом і бажаємо їм подальших перемог!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.