Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2018

 Шлопко Тетяна з міста Кам‘янець-Подільський розпочала другий день чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорок з титулу чемпіонки світу у категорії до 52 кг! Золота нагорода та рекорд Європи серед юніорок у присіданні з результатом 192,5 кг, ще одне золото у жимі- 120 кг та срібло у тязі- 162,5 кг склали у сумі триборства новий рекорд України серед юніорок- 475 кг! 

  Антонюк Анастасія повторила успіх своєї землячки та стала чемпіонкою світу серед дівчат у ваговій категорії до 57 кг. Анастасія навіть за малими медалями досягла такого ж успіху, як і Тетяна: золоті нагороди у присіданні (170 кг) та жимі (100 кг) і срібло у тязі (150 кг). Сума чемпіонки становить 420 кг. Ще одним приємним моментом сьогоднішньго дня для Анастасії стало вручення посвідчення майстра спорту України міжнародного класу президентом національної федерації пауерліфтингу Сіражутдіном Базаєвим! Підготували чемпіонок В.Б. Воронецький та Д.М. Солопчук.

  Срібною призеркою світового чемпіонату серед юніорок вагової категорії до 57 кг стала Гаргуновська Наталія з Харкова. Спортсменка зібрала повний комплект малих нагород: золота медаль у присіданні- 200 кг, срібна у жимі- 110 кг та бронза у тязі- 172,5 кг. Тренери: А.М. Урбан(п), Л.М. Плотницький, О.В. Чернишов.

  Сьоме місце в цій же ваговій категорії посіла Бежевець Ганна з Хмельницького з результатом 390 кг. Тренери: А.О.Басістий, С.В. Франков.

  Вітаємо тренерів та спортсменок з чудовим результатом!

  

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.