Чемпіонат світу з жиму лежачи 2019

Сьогодні у Японії розпочався чемпіонат світу з жиму лежачи. У боротьбу за медалі першими вступили наші дівчата, юніорки та юніори.
Мустафіна Валерія з м. Бориспіль посіла другу сходинку серед дівчат вагової категорії до 47 кг з результатом 47,5 кг. Тренер- Ликов Ю.В.
Дідюк Альона з Харкова у категорії до 57 кг зайняла друге місце впоравшись з вагою у 72,5 кг. Тренер- Дідюк Н.О.
Русаненко Дар‘я також стала срібною призеркою світової першості серед дівчат у категорії до 72 кг. Дружківчанка зафіксувала 127,5 кг, які тепер являються новим рекордом України для даної вікової групи. Тренер- Федоренко С.В.
Шлопко Тетяна з міста Кам’янець- Подільський стала чемпіонкою світу серед юніорок у ваговій категорії до 52 кг. Чітко виконані три підходи і в активі спортсменки 115 кг. Тренери: В.Б. Воронецький, Д.М. Солопчук.
У ваговій категорії до 53 кг другу сходинку посів Ястребов Михайло з Харкова, вихованець Дідюк Наталі, зафіксувавши 125 кг.
Малкуш Михайло бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів. Спортсмен підкорив штангу вагою 185 кг у ваговій категорії до 59 кг. Тренер- Хом‘як О.В.
Рузімурадов Руслан з Дружківки зайняв четверту сходинку у категорії до 74 кг з результатом 215 кг. Тренер- Федоренко С.В.
Зальотов Артур з міста Глухів сьогодні виявився кращим юніором чемпіонату світу. Вихованець Фелікса Колтакова став чемпіоном в категорії до 93 кг, у третій спробі встановивши новий світовий рекорд у своїй віковій групі, а також посів першу сходинку в абсолютній першості!
Вітаємо спортсменів та тренерів, а також збірну команду України серед дівчат з зайнятим третім командним місцем!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.