Чемпіонат світу з жиму лежачи 2019

  Заключний день чемпіонату світу з жиму лежачи, який проходив у Японії з 21-25 травня, завершився двома срібними нагородами чоловіків.

  Костянтин Мусієнко з Дружківки у категорії до 93 кг посів другу сходинку п’єдесталу, двічі оновивши світовий рекорд серед юніорів: 317,5 та 322,5 кг! Тренер спортсмена Федоренко С.В.

  Нажаль у цій же категорії під час розминки отримав травму Кримов Андрій з Києва, та не зміг скласти конкурентної боротьби за світовий титул. Тренери- Налейкін С.В., Колтаков Ф.В.

  Беттяр Володимир зайняв четверте місце у категорії до 105 кг. Атлет з м. Бородянка зафіксував 340 кг. Тренер Налейкін С.В.

  Інна Оробець з Коломиї показала результат 185 кг у ваговій категорії до 84 кг та зайняла 6 місце. Тренер- Оробець В.Д.

  Віктор Лесковець з Києва став заключним учасником нашої збірної на чемпіонаті світу та завоював срібну нагороду у категорії до 120 кг. Результат вихованця Віктора Налейкіна 355 кг!

  В абсолютній першості Лариса Соловйова посіла 2 місце, а Чупринко Іван третє. У командному заліку чоловіча та жіноча збірні зайняли треті місця. Вітаємо наших спортсменів та тренерів з успішним виступом та чекаємо на батьківщині!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.