Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2019

  Сьогодні на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу тріумфально завершила свій виступ збірна команда України серед юніорів! Двома золотими медалями відзначились представники важких вагових категорій.
Гангур Олександр з міста Хуст, дебютант міжнародних змагань, в цікавій та напруженій боротьбі став чемпіоном Європи у категорії до 105 кг. Спортсмен у присіданні та тязі здобув малі золоті нагороди підкоривши штангу вагою 302,5 та 330 кг відповідно. А сума Олександра склала 810 кг. Тренери чемпіона: Д.В. Гангур, М.Д. Кемінь.
У цій же категорії Дудченко Олег з Харкова посів четверту сходинку. Лічених кілограмів не вистачило вихованцеві Віктора Мариненко для того, щоб піднятись на п‘єдестал пошани. Сума 767,5 кг.
Ще одну золоту медаль сьогодні завоював киянин Вовк Дмитро, виступаючи у ваговій категорії до 120 кг. 881 кг, таку суму триборства зібрав вихованець Віктора Сергійовича Налейкіна, чітко відпрацювавши на всі 9 спроб. 325 кг у присіданні- новий рекорд України для даної вікової групи та перше місце у цій вправі, 241 кг- новий світовий рекорд у жимі серед юніорів, відповідно ще одна мала золота нагорода, та 315 кг у тязі, такий результат чемпіона Європи!
Також хочеться відмітити атлетів, які виступали напередодні. Харків‘янка Рудь Софія зайняла 5 місце у ваговій категорії до 72 кг. 432,5 кг у сумі триборства. Тренери спортсменки: О.А. Горбенко, В.П. Карпенко.
Ревука Юрій з м. Дніпро посів восьме місце у категорії до 74 кг. Сума трьох вправ спортсмена- 605 кг. Тренер- Володимир Ревука.
Руденко Родіон з Кам‘янського зайняв 17 місце в категорії до 83 кг. Сума спортсмена- 622,5 кг. Тренер- В.О. Маліков.
За підсумком виступу чоловіча збірна України серед юніорів посіла третє місце у командному заліку!
Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.