Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2019

У перший день чемпіонату Європи з класичного пауерліфтингу за нагороди боролись спортсменки наймолодшої вікової групи. І першою збірній команді України золоту медаль серед дівчат принесла Лєонєнко Крістіна у категорії до 43 кг, з м.Попасна, вихованка Андрія Івженко та Ганни Кадацької. Спортсменка здобула малі срібні медалі у присіданні та тязі з результатами 92,5 і 112,5 кг відповідно, та встановила світовий рекорд у жимі серед спортсменок даної вікової групи- 65,5 кг! Переможна сума чемпіонки склала 270,5 кг.
Шаталова Олена, ще одна представниця м.Попасна, посіла 7 сходинку у категорії до 57 кг, з результатом 295 кг. У цій же категорії 9 місце зайняла Дьорка Мар‘яна з Борислава з сумою триборства 275 кг. Тренер- Юрій Слесаренко.
Колесник Аніта з Рубіжного у категорії до 63 кг, виборовши малу срібну нагороду у присіданні з результатом 132,5 кг, стала у підсумку четвертою з сумою 345 кг. Тренери: В.М. Урбан, А.М. Урбан. В цій же категорії Слободян Аніта з Борисполя зайняла 6 місце з результатом 337,5 кг. Тренер- Юрій Ликов.
Ангеліна Дегтяр з Харкова, з сумою триборства 340 кг стала п‘ятою у категорії до 72 кг. Тренери: В.П.Карпенко(п); бр-А.О. Житницький, О.В. Коваль.
Вітаємо спортсменок та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.