Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2019

  Четвертий день чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат приніс в скарбничку збірної команди України одразу дві золоті медалі! Костянтин Мусієнко та Дар’я Русаненко, обоє вихованці Сергія Федоренко з Дружківки, влаштували справжнє рекордне шоу.

  Костянтин виступаючи у ваговій категорії до 93 кг не перестає шокувати світовий пауерліфтинг «дорослими» рекордами у юніорському віці. Тож спортсмен завоював малу золоту нагороду у присіданні з результатом 370 кг. А у жимі з надзвичайною легкістю підкоривши 320 кг(!), перевищив свій же світовий рекорд серед чоловіків відкритої вікової групи на 4,5 кг! Але на цьому Костянтин не зупинився і оновив світовий рекорд у сумі триборства серед юніорів, який свого часу встановив Сергій Білий ще у 2013 році. У підсумку 292,5 кг у тязі в активі дружківчанина, а це мала бронзова медаль у цій вправі, та рекордна сума 982,5 кг!

  Медалями такого ж ґатунку відзначилась і Дар’я, виступаючи серед дівчат вагової категорії до 72 кг. Спортсменка у присіданні послідовно оновила спочатку світовий рекорд у свої віковій групі- 230,5 кг, а потім і серед юніорок- 240 кг. У жимі 125 кг теж принесли їй малу золоту медаль, а 177,5 кг у тязі- малу бронзу.  Сума триборства чемпіонки світу- 542,5 кг, яка тепер являється новим рекордом України серед дівчат.

  Вітаємо спортсменів та тренера з чудовим виступом!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.