Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат 2019

Вчора у канадському місті Реджайна стартував чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. І збірна команда України у перший день відзначилась двома золотими та срібною нагородами!
Полянська Марія з міста Яворів у ваговій категорії до 47 кг стала чемпіонкою світу серед дівчат з результатом 362,5 кг у сумі триборства та виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу. Спортсменка здобула малу золоту нагороду у присіданні- 145 кг (рекорд України серед дівчат), срібло у жимі- 70 кг, та завоювавши ще одне «мале золото» встановила рекорд Європи у тязі в своїй віковій групі – 147,5кг! Тренується Марія у місті Тернопіль під керівництвом Лисого І.В. та Погребінського В.А.
Полтавчанка Бражник Дарія, вихованка сестер Оксани та Юлії Гордієнко, стала чемпіонкою світу серед юніорок у ваговій категорії до 43 кг. Виборовши малі золоті нагороди у присіданні та жимі з результатами 135 та 80 кг (рекорд України серед юніорок), спортсменка посіла третю сходинку у тязі- 120 кг. А сума триборства чемпіонки склала 335 кг, що перевищує норматив майстра спорту України міжнародного класу та являється новим рекордом України серед юніорок.
Антонюк Володимир з міста Кам‘янець-Подільський піднявся на третю сходинку п‘єдесталу пошани серед юнаків вагової категорії до 53 кг. Атлет у присіданні здобув малу срібну нагороду з результатом 157,5 кг та дві бронзові у жимі та тязі, 80 та 147,5 кг відповідно. Підготувала спортсмена бригада тренерів: В.Б. Воронецький, Т.Г. Мельник.
Вітаємо спортсменів та тренерів і вболіваємо за нашу збірну!!! Посилання на онлайн трансляцію дивіться у коментарях.

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.