Чемпіонат Світу з жиму лежачи 2019

  Другий день чемпіонату світу з жиму лежачи став «срібним» для збірної команди України. Адже п‘ятеро з виступаючих сьогодні спортсменів посіли другі місця у відкритій віковій групі.

  Першою відзначилась Приходько Оксана з міста Дніпро, у ваговій категорії до 52 кг. Вихованка Хом‘яка О.В. зафіксувала 137,5 кг, новий рекорд України, та зайняла другу сходинку п‘єдесталу.

  В цій же ваговій категорії Шлопко Тетяна з Кам‘янця- Подільського, яка вчора стала чемпіонкою світу серед юніорок, сьогодні посіла четверту сходинку, показавши результат 125 кг, який тепер являється новим рекордом Європи у її віковій групі. Тренери: В.Б. Воронецький, В.В. Цісар.

  У категорії до 63 кг, найтитулованіша спортсменка за всю історію пауерліфтингу, Лариса Соловйова, оновила світовий та європейський рекорди- 184,5 кг, але у результаті киянка зайняла друге місце на п‘єдесталі пошани. Тренер- Налейкін В.С.

  Мельник Тетяна з Кам‘янця-Подільського в наступній ваговій категорії, до 72 кг, також встановила новий світовий та континентальний рекорд- 190,5 кг, але так як і Лариса стала срібною призеркою. Тренер- Мельник Валерій.

  Воробйова Ірина з Луцька в цій категорії зайняла восьму сходинку з результатом 140 кг. Тренер Хом‘як О.В.

  Серед чоловіків вагової категорії до 59 кг друге місце з результатом 197,5 кг здобув Гаращенко Ігор. Харків‘янин третьою спробою намагався встановити світовий рекорд 220,5 кг і був до цього дуже близьким, але через технічну помилку спроба не була зарахована. Тренер- Джим В.Ю.

  Вінничанин Чупринко Іван став срібним призером вагової категорії до 74 кг. 280 кг  підкорив атлет та встановив новий рекорд Європи. Тренер спортсмена В.А. Мохник.

  У цій же категорії четверте місце посів  Андрій Баленков з Києва. Нове особисте досягнення 272,5 кг в активі атлета. Тренер Налейкін Віктор.

  Ще одне четверте місце в наступній ваговій категорії, до 83 кг, у Івашкіна Микити з Києва. 282,5 кг підкорив підопічний Налейкіна Віктора.

  Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо нових досягнень!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.