Чемпіонат світу з класичного жиму лежачи 2019

   У третій день чемпіонату світу з класичного жиму лежачи, який зараз проходить у столиці Японії, спортсмени нашої збірної завоювали три срібні медалі.

  Щавінська Тетяна з м.Хмельницький ще вчора святкувала перемогу серед юніорок, а сьогодні посіла другу сходинку «дорослого» чемпіонату. Вихованка Віктора Цісара у ваговій категорії до 52 кг підкорила штангу вагою 97,5 кг. У цій же категорії Ганна Кадацька з м. Попасна зайняла шосте місце з результатом 90 кг. Тренер- А.В. Івженко.

  Вінничанин Чупринко Іван став срібним призером вагової категорії до 74 кг. У другій спробі спортсмен встановив світовий рекорд 213 кг, але японський атлет перевищив його, залишивши в активі Івана рекорд Європи. Тренер спортсмена В.А. Мохник.

  За таким же сценарієм розгорнулась боротьба у наступній ваговій категорії, до 83 кг. Володимир Цатурян з Харкова, зафіксувавши новий світовий рекорд 216 кг, також поступився японському суперникові в останній спробі та зайняв другу сходинку п‘єдесталу світового чемпіонату залишивши за собою континентальний рекорд. Тренер- Є.О. Галіцин.

  Анна Рикун, яка вчора стала чемпіонкою світу серед юніорок, сьогодні посіла 7 місце у ваговій категорії до 57 кг у відкритій віковій групі, з результатом 102,5 кг. Тренери: В.Б. Воронецький та А.Д. Красілов.

  Прохорова Ксенія зайняла 10 сходинку у категорії до 63 кг, зафіксувавши 95 кг. Тренер Д.В. Семененко.

  Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.