Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2019

  Шість світових рекордів на чотирьох!!! Саме так, коротко, можна описати закінчення шостого дня чемпіонату Європи з пауерліфтингу. І перші дві сходинки у вагових категоріях до 93 та до 105 кг посіли українці! Але про все по черзі.

  Володимир Рисєв та Костянтин Мусієнко не лишили жодних шансів суперникам і розділили найвищі місця п‘єдесталу пошани між собою у ваговій категорії до 93 кг. 395,5! Саме таким результатом закінчив присідання Володимир, світовим рекордом. І це лише мала срібна медаль у цій вправі, адже рекорд протримався кілька хвилин і був перевищений спортсменом з Данії. Костянтин же закінчив присідання на третьому місці з результатом 357,5 кг. А от в жимі рекордна серія була вже за ним! 305,5 та 315,5, саме такими цифрами шокував усіх юніор з Дружківки, двічі оновивши світовий рекорд серед чоловіків! Володимир у цій вправі на другому місці-  285 кг. А у тязі тверда крапка була саме за Рисєвим. 345 кг, перше місце у тязі, титул чемпіона Європи та світовий рекорд у сумі триборства- 1025,5 кг! На такій ноті закінчив свій виступ підопічний Леоніда Плотницького та Юрія Ликова. А Костянтин, вихованець Сергія Федоренко, з сумою 965,5 кг посів другу сходинку.

  Сергій Білий у категорії до 105 кг знову довів, що він кращий у цій вазі! 417,5 у присіданні- золото. 315 кг у жимі і знову мала золота медаль! А 360 кг у тязі склали у сумі новий світовий рекорд- 1092,5 кг! Тренер чемпіона Леонід Плотницький.

  Срібну нагороду у цій ваговій категорії виборов Данило Ковальов з Краматорська з результатом 1030кг. Вихованець О.М. Бичкова та А.Ю. Бичкової у присіданні посів другу сходинку- 400 кг, 307,5 у жимі- ще одне срібло та світовий рекорд серед юніорів!

  Вітаємо спортсменів та тренерів, дякуємо за надзвичайне шоу та бажаємо встановлення нових світових вершин!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.