Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2019

П’ятий день чемпіонату Європи з пауерліфтингу видався досить напруженим і для спортсменів і для тренерів української збірної. Адже в боротьбу вступили атлети відкритої вікової категорії і відразу шестеро!
Владислав Чорний з Мангуша піднявся на третю сходинку п‘єдесталу з сумою триборства 827,5 кг у ваговій категорії до 74 кг. Спортсмен у присіданні зафіксував 332,5 кг- мала срібна нагорода, 195 кг у жимі принесли йому малу бронзову медаль, у тязі 300 кг теж бронза. Тренери: Збандут І.В., Котенджи Л.В.
Бараннік Микола з Рубіжного став сьогодні чемпіоном Європи у ваговій категорії до 83 кг з сумою триборства 910 кг. Микола з результатом 352,5 кг здобув малу золоту медаль у присіданні, ще одне золото у жимі- 270 кг, та бронза у тязі- 292,5 кг. Тренери: А.М. Урбан, В.М. Урбан.
Дерев’янко Анастасія з Івано-Франківська впевнено перемогла у ваговій категорії до 52 кг, відірвавшись від найближчої суперниці більше ніж на 20 кг. Спортсменка присіла 190 кг- мала золота нагорода, та виборола два срібла, у жимі та тязі, 115 та 182,5 кг відповідно. Тренер чемпіонки- Федоренко С.В.
Шлопко Тетяна, змагаючись у цій же ваговій категорії, не впоралась з початковою вагою у присіданні і припинила боротьбу за титул чемпіонки континенту. Але навіть це не завадило спортсменці зібратись та вибороти малу золоту нагороду у жимі, зафіксувавши 125 кг. Тренери: В.Б. Воронецький, Д.М. Солопчук.
Лариса Осичка у категорії до 57 кг зайняла 10 місце з сумою триборства 417,5 кг. Тренери: О.І. Антонов, В.В. Івасечко.
Бронзовою призеркою континентального чемпіонату у ваговій категорії до 63 кг стала Гаргуновська Наталія з Харкова. Спортсменка здобула малу бронзову медаль у присіданні- 212,5 кг, срібну у жимі- 125 кг, а тяга у 177,5 кг у напруженій боротьбі принесла Наталії призову суму 515 кг. Тренери: А.М. Урбан(п), Л.М. Плотницький, О.В. Чернишов.
Вітаємо спортсменів та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.