Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2019

  Другий день чемпіонату Європи приніс збірній команді України дві золоті нагороди, одну срібну та три бронзові!

  Першими у боротьбу вступили наші юніорки.

  Полтавчанка Бражник Дарія, вихованка Оксани та Юлії Гордієнко, стала чемпіонкою Європи у ваговій категорії до 43 кг, з сумою триборства- 320 кг. Спортсменка у присіданні та жимі зафіксувала нові  рекорди України серед юніорок 132,5 кг та 75 кг відповідно, та здобула малі золоті нагороди у цих вправах. А у тязі срібло з результатом 112,5 кг.

  Демян Зіна з міста Чернівці у категорії до 47 кг також піднялась на найвищу сходинку п‘єдесталу європейської першості з сумою триборства 347,5 кг. Підопічна Ігора та Наталії Ясенецьких у присіданні виборола мале золото- 137,5 кг, у жимі медаль того ж ґатунку з результатом 85 кг, а в тязі 125 кг- мала срібна нагорода.

  Ще одна вихованка бригади тренерів Ігора та Наталії Ясенецьких Гурак Вікторія сьогодні боролась за медалі європейської першості. Спортсменка з Чернівців посіла третє місце з результатом 372,5 кг. В активі Вікторії дві малі бронзові нагороди у присіданні (147,5 кг) та тязі (132,5), а у жимі срібна (92,5).

  Лучанка Юлія Осіїк стала бронзовою призеркою чемпіонату у ваговій категорії до 57 кг, з сумою триборства 415 кг. Вихованка Хом‘яка Олега у присіданні виборола малу золоту медаль з результатом 175 кг та срібло у жимі- 95 кг.

  Шендерчук Марія з міста Бородянка у наступній ваговій категорії, до 63 кг, відпрацювала на всі 9 спроб і теж посіла третю сходинку континентальної першості з сумою триборства 480 кг, виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу. 187,5 кг у присіданні принесли спортсменці малу срібну медаль, а 120 кг у жимі та 172,5 у тязі, дві бронзові нагороди. Підготував Марію Володимир Беттяр.

  Срібним призером чемпіонату Європи серед юнаків сьогодні став Голіней Дмитро з сумою триборства 772,5кг. Спортсмен з Коломиї у присіданні зафіксувавши 315 кг, а у жимі 185 виборов дві малі срібні нагороди, а у тязі, в тактичній боротьбі, обійшовши суперника з Росії піднявся на найвищу сходинку з результатом 272,5 кг. Тренер- В.П. Грицко.

  

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.