Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2018

 Серед юнаків української збірної на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу найяскравішим став виступ Бірука Антона! Вихованець Сергія Якубишина з Вараша досить чітко відпрацював на всі 9 спроб і закінчив свій виступ з новим світовим рекордом в сумі триборства у ваговій категорії до 93 кг! Спортсмен зібрав 701,5 кг! 266,5 кг у присіданні теж були світовим рекордом, але рівно одну хвилину, адже спортсмен з Хорватії справився з вагою 267 кг (мала срібна медаль в активі Антона). 157,5 кг у жимі. А 277,5 кг у тязі теж принесли йому малу срібну нагороду у цій вправі. Яскраве закінчення виступу спортсмена серед атлетів даної вікової групи! В цьому році він вже став чемпіоном світу, а тепер ще й добавив до колекції найвищий титул європейського форуму!

  Бабюк Ростислав з Коломиї посів четверту сходинку у ваговій категорії до 59 кг з сумою триборства 435 кг, а 110 кг у жимі дозволили вихованцю подружжя Василя та Інни Оробець піднятись на другу сходинку п‘єдесталу у цій вправі.

  Ревука Юрій з м. Дніпро посів другу сходинку у категорії до 66 кг. Сума трьох вправ спортсмена- 527,5 кг. Мала бронзова медаль у присіданні з результатом 187,5 кг, нагорода такого ж ґатунку у жимі- 125 кг та срібло у тязі- 215 кг. Підготував спортсмена Володимир Ревука. 

  Когут Михайло зайняв 7 місце у турнірній таблиці цієї ж вагової категорії з результатом 470 кг. Представляє атлет місто Мукачеве. Тренер- М.І. Рошко. 

  Геращенко Артем з Києва став п‘ятим у категорії до 74 кг. Сума триборства вихованця Лариси Іванової склала 565 кг. 

  Авраменко Андрій посів 4 місце у категорії до 83 кг зрезультатом 565 кг. Підготували сумчанина бригада тренерів:  П. М. Могильников, В.Л. Бакляк.

 Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо подальших успіхів! А вже сьогодні у боротьбу за найвищі нагороди втрутяться наші юніорки! Вболіваймо разом!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.