Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2018

 Вчора у литовському місті Каунас розпочався чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу. Першими на поміст ступили дівчата. 

  Леоненко Кристина у категорії до 43 кг з м. Попасна, вихованка Андрія Івженко та Ганни Кадацької стала чемпіонкою Європи  з результатом у сумі триборства 240 кг. 

  Ще одну золоту нагороду збірній України принесла Цікул Аліна, вихованка Володимира Крушельницького з Чернівців. Спортсменка показала результат- 300 кг у сумі трьох вправ.

  Антонюк Анастасія у запеклій боротьбі стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи серед дівчат у ваговій категорії до 57 кг,  показавши результат- 325 кг. Підготували спортсменку В.Б. Воронецький та Д.М. Солопчук.

  Волощенко Вікторія з міста Бориспіль до заключного підходу у тязі боролась за місце на п‘єдесталі пошани. Вихованка Юрія Ликова здобула дві бронзові нагороди у присіданні та жимі, а в останній вправі поступилась спортсменці Польщі і посіла четверту сходинку у турнірній таблиці вагової категорії до 47 кг.

  Нажаль вихованка Андрія Івженко та Ганни Кадацької Купаєва Катерина отримала нульову оцінку у тязі у  ваговій категорії до 63 кг. І лише мала бронзова нагорода у присіданні к втішному активі спортсменки.

 В командній першості серед дівчат збірна команда України зайняла третє місце!

  Вітаємо спортсменок та тренерів!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.