Чемпіонат Європи з жиму лежачи 2018

 Чемпіонат Європи з жиму лежачи, який цими днями проходить у Люксембурзі розпочався для збірної України з тріумфу юніорської чоловічої команди. 4 золотих нагороди, одна срібна та одна бронзова дозволили завоювати перше командне місце!

 У ваговій категорії до 53 кг першу сходинку посів вихованець Дідюк Наталі з Харкова Ястребов Михайло зафіксувавши 80 кг. 

  Малкуш Михайло з Луцька став чемпіоном Європи у ваговій категорії до 59 кг, встановивши рекорд Європи серед юніорів- 187,5 кг та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу. Тренер Олег Хом‘як.

  Спортсмен з Дружківки Рузімурадов Руслан, підкоривши штангу вагою 220 кг у ваговій категорії до 74 кг, також виборов золото європейського чемпіонату. Тренер Сергій Федоренко. 

  Зальтов Артур з м. Глухів першою ж спробою- 290,5 кг оновив рекорд Європи для категорії до 93 кг, а другою встановив нову світову вершину для юніорів- 300,5 кг! І до титулу чемпіона Європи серед юніорів додав титул абсолютного чемпіона даних змагань! Тренер Фелікс Колтаков.

  Жуковський Микита з Києва у категорії до 105 кг лише за власною вагою поступився супернику посівши другу сходинку з результатом 290 кг, а також став третім в абсолютній першості. Тренер Віктор Налейкін. 

  Монастирський Юрій з Чернівців з результатом 240 кг став бронзовим призером юніорського чемпіонату Європи у ваговій категорії до 120 кг. Тренер спортсмена Сергій Ізосімов.

  Вітаємо наших атлетів і тренерів та бажаємо подальших звершень та підкорення нових висот!

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.