Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2018

Шостий день чемпіонату Європи з пауерліфтингу розпочався для нашої збірної яскравим завершенням виступу жінок, адже сьогоднішні завойовані нагороди дозволили жіночій збірній України піднятись на першу сходинку у командному заліку!
Харків‘янка Тішакова Євгенія у першій же вправі зробила вагому заявку на перемогу, встановивши світовий рекорд у присіданні, для вагової категорії до 84 кг, який тепер становить 275,5 кг! А сума 648 кг дозволила спортсменці здобути золоту нагороду чемпіонату з впевненим відривом від найближчих суперниць (Тренер- М.В. Сафонов).
Заслужений майстер спорту Інна Оробець з м. Коломия, з сумою триборства- 622,5 кг у категорії понад 84 кг стала срібною призеркою європейського чемпіонату (Тренер- В.Д. Оробець).
Серед чоловіків вагової категорії до 93 кг не було рівних Рисєву Володимиру з м.Довжанськ, результат якого склав- 985 кг, що на 50 кг більше ніж сума срібного призера! (Тренер- Л.М. Плотницький)
В цій же категорії шосту позицію посів Красій Сергій з Хмельниччини, виконавши норматив майстра спорту України міжнародного класу (Тренери: В.В. Цісар, С.В. Франков)
І знову драма розігралась для національної збірної, тепер уже а категорії до 105 кг. Лесковець Віктор з Києва, виборовши дві золоті медалі: у присіданні- 410 кг, та у жимі з новим світовим рекордом- 324 кг(!), поступився у сумі триборства лише одним кілограмом і посів друге місце на п‘єдесталі пошани континентальної першості (Тренер: В.С. Налейкін).
Сергій Білий, заслужений майстер спорту, чемпіон Всесвітніх Ігор 2017 року, в цій же категорії, через технічну помилку у присіданні, вибув з подальшої боротьби за титул чемпіона Європи, але 305 кг у жимі та 375 у тязі принесли спортсмену малі срібну та золоту нагороди відповідно (тренер Л.М. Плотницький).
Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.