Чемпіонат Європи з пауерліфтингу 2018

У четвертий день чемпіонату Європи з пауерліфтингу розпочали боротьбу за медалі вищого ґатунку представниці відкритої вікової групи.
У ваговій категорії до 47 кг п‘яте місце посіла Демян Зіна з м.Чернівці. (Тренери: Н.С. Ясенецька, І.О. Ясенецький).
Драматичною виявилась боротьба у категорії до 52 кг. Заслужений майстер спорту, полтавчанка, Катерина Клименко, чітко відпрацювавши в усіх трьох вправах, здобула золото чемпіонату Європи з резултатом 472,5 кг у сумі триборства! Шлопко Тетяна, змагаючись у цій же ваговій категорії, та виборовши малу золоту нагороду у присіданні- 187,5 кг, на жаль, не впоралась з початковою вагою у жимі і припинила боротьбу за титул чемпіонки континенту. (Тренери: В.Б. Воронецький, Д.М. Солопчук)
Двадцятирічна студентка з м.Харків, Гаргуновська Наталія, у категорії до 57 кг посіла четверту сходинку турнірної таблиці. Спортсменка зафіксувавши у присіданні вагу у 210 кг, що між іншим являється новим рекордом України, здобула малу золоту медаль у цій вправі. А сума трьох вправ- 485 кг є новим рекордом України серед юніорок. (Тренери: А.М. Урбан, Л.М. Плотницький, О.В. Чернишов)
Вітаємо спортсменів та їх наставників! А вболівати за наших співвітчизників, та насолодитись перебігом цікавої та напруженої боротьби ви можете за посиланням http://goodlift.info/live.php

Обсуждение в настоящее время закрыто, но вы можете послать trackback с Вашего собственного сайта.

Комментарии закрыты.